День ERDAS/INTERGRAPH в Україні 2013http://www.kleversys.com.ua | 1-07-2013
День ERDAS/INTERGRAPH в Україні 2013   5 червня в Києві в готелі «Братислава» відбувся третій міжнародний щорічний бізнес-форум «День ERDAS/INTERGRAPH в Україні». Форум відвідало близько 200 представників різноманітних організацій, які у своїй роботі використовують геопросторові дані.

     Група компаній Kleversystems другий рік поспіль взяла участь у цьому заході. У своєму докладі представник Kleversystems Олексій Петров розповів про системи моніторингу на основі супутникових знімків Landsat, Deimos, Rapideye та інших космічних апаратів. На прикладі Миколаївського області було презентовано систему моніторингу агроресурсів та земель сільськогосподарського призначення. Система забезпечила органи виконавчої влади повною об’єктивною оперативною та аналітичною інформацією для прийняття управлінських рішень в галузі сільського господарства у максимально зручній формі – за допомогою геопорталу. Цікавими для слухачів виявилися напрацювання компанії у галузі надання тематичних агросервісів для підприємств сільськогосподарського сектору економіки.

День ERDAS/INTERGRAPH в Україні 2013
   Форум дав можливість провести перемовини про співробітництво з ведучими постачальниками супутникових даних на вигідних умовах для потреб сільськогосподарських товаровиробників. Налагодити співробітництво з новими замовниками та обмінятися думками із колегами.